Послуги розробки мобільних додатків для Android від NIX Solutions

Оскільки кількість користувачів Інтернету зростає з кожним днем, найсміливіші мрії людства стають реальністю. Кожен використовує на своїх телефонах десятки різноманітних додатків, і цю обставину можна використати собі на користь. Розробка мобільних додатків для Android – це вигідна справа, яка відкриває багато можливостей:

  • Збільшення прибутків і продажів;
  • Презентація нових продуктів компанії на ринку;
  • Формування позитивного ставлення користувача до товару/послуги;
  • Реклама товару.

NIX Solutions, NIXsolutions,

Завдяки відповідальному підходу команди NIX Solutions та продумуванню навіть найдрібніших деталей під час розробки, додатки для Android дозволять вам продавати продукт або послугу як у своїй країні, так і за кордоном. З популяризацією смартфонів і планшетів у всьому світі багато компаній і власників фірм зрозуміли, що більшість людей вже давно використовують свої пристрої для виконання будь-яких завдань, в тому числі пошуку необхідних товарів та послуг. Розробка мобільних додатків і версій сайту вашої компанії допоможе адаптувати сервіс, який ви надаєте, для власників смартфонів. Тому слід замовити мобільний додаток в NIX Solutions, адже співпраця з NIX – це гарантія якості розробки проектів під ОС Android. Команда займається розробкою цілої низки категорій додатків: ігри, продукти для інтернет-магазинів, корпоративних клієнтів, підприємців. Не ризикуйте своїм часом, надіями та грошима. Навіщо дарма витрачати час і кошти, якщо можна відразу звернутися до тих, хто пильно слідкує за розвитком технологій і має вражаючий досвід у цій сфері?

Які послуги надає NIX Solutions

  • Розробка корпоративних додатків

Автоматизація бізнес-процесів і зниження витрат бізнесу. Це ваша можливість зробити додаток зручнішим для клієнтів, ніж розробки конкурентів. Ваша здатність аналізувати ефективність співробітників компанії та отримувати відгуки від клієнтів і персоналу.

  • Розробка додатків контенту

Маються на увазі програми, призначені для швидкого доступу до певної інформації. Додатки контенту – це велика група, що включає багато типів додатків на Android, таких як освітні, лайфстайл та ігрові.

  • Розробка стартап-проектів

Кількість користувачів Android у всьому світі, які дають доступ до будь-яких соціальних груп користувачів, досягла відмітки у понад 1,4 мільярда людей. Це широкий майданчик для потенційної роботи будь-якого стартапу. NIX може допомогти вам, створивши додатковий мобільний сервіс до веб-версії вашого проекту, гарантуючи аналітику та гнучкість у розробці нових версій програми.